سقف عرشه فولادی

در ادامه بعد از پرداختن به چیستی و انواع به بررسی مزایا و معایب این نوع از سقف‌ها پرداخته شده است.

استفاده از این نوع سقف امکان اجرای همزمان چند سقف را به مجری طرح داده و سرعت تکمیل پروژه را بالاتر می‌برد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم پاسخ دادن را کنسل کنید

ساخت ساختمان‌های چند‌طبقه پیچیده و پرهزینه است. به‌حداقل‌رساندن زمان ساخت‌وساز و کاهش هزینه‌های نیروی کار از اولویت‌های خریداران آهن‌آلات است؛ به‌همین دلیل فعالان در زمینه ساخت‌وساز قیمت عرشه فولادی را لحظه‌به‌لحظه پیگیری می‌کنند.

عرشه فولادی سازه‌ای متشکل از ورق‌های فولادی موجدار است که به منظور ساخت سقف و کف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. سقف عرشه فولادی، نوعی از سقف‌های کامپوزیت است که با استفاده از ورق‌های فولادی موجدار گالوانیزه و بتن مسلح ساخته می‌شود.

همانطور که در مراحل ذکر شده در مطالب فوق مشاهده فرمودید مراحل اجرای با سرعت بالایی و یکی پس از دیگری انجام میکیرد لازم به ذکر است برای ساختمان هایی که براساس نوع دیگری از سقف طراحی شده اند تیرهای فرعی باید دوباره از نو و وبا توجه به مشخصات فنی سقف عرشه کامپوزیتی طراحی شوند.

گام عرشه فولادی سقف، ارتفاع از کف ورق تا بالاترین نقطه ذوزنقه ورق عرشه فولادی است. عرشه فولادی سقف به شکل پروفیل‌های مختلف ساخته می‌شود.

نصب پیچ و مهره‌ها با استفاده از دستگاه‌های مربوطه و با فشار مناسب.

در سقف عرشه فولادی رابطه با تهیه و نصب ورق عرشه فولادی چه مواردی باید رعایت شود

مهندس طراح عرشه باید الزامات مقاوت در برابر حریق را در طراحی سقف عرشه فولادی در نظر بگیرد. الزامات حریق ممکن است حاکم بر مقادیر مقاومت و جرم حجمی بتن باشد.

* وزن میلگرد نمره ۸ با چشمه های ۳۰*۳۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۲٫۸۰۰ کیلوگرم.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نام و نام خانوادگی

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

البته این معایب در برابر مزایای استفاده از آن قابل چشم‌پوشی خواهند بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *